Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2014 zag Jaceys Jewellery het levenslicht en daarmee kwam een  lang gekoesterde droom uit; Een webshop met unieke, gepersonaliseerde sieraden die elke hun eigen verhaal vertellen, jouw verhaal!

Trots zijn we dat Jaceys inmiddels is uitgegroeid tot een vooraanstaand Nederlands sieradenlabel met eigen merkrecht!

Alle items worden met grote zorg, liefde en aandacht ontworpen en gemaakt.  Van fotosieraden tot mooie gegraveerde herinneringssieraden.  Sieraden met teksten, geschreven in eigen handschrift of letter voor letter met de hand geslagen. Elk sieraad is uniek en is daardoor voor de drager van grote emotionele waarde! Het is zo bijzonder om dit te mogen maken voor mensen en op die manier hen tot steun te kunnen zijn.

 

In al die jaren hebben wij bij Jaceys namelijk vele bijzondere, ontroerende, inspirerende en grappige verhalen voorbij zien komen Ze gingen schuil achter de ontwerpen die wij hebben gemaakt en werden door onze klanten met ons gedeeld.

 

Het is voor ons dè inspiratie geweest voor dit nieuwe project; Jaceys Magazine!

Een online magazine waar we heel graag deze verhalen een platform willen geven. Een plek waar ze gedeeld kunnen worden en op die manier andere mensen kunnen inspireren, kracht kunnen geven of een glimlach om de mond en de dag wat meer glans!

 

Heb jij een bijzonder verhaal; ontroerend of juist heel grappig?  Denk je dat het een verhaal is wat binnen ons Magazine past en andere mensen kan inspireren?

 

Laat het ons weten! Stuur je verhaal op naar magazine@jaceys.nl 

 

Wanneer je verhaal geselecteerd wordt ontvang je van ons als dank een cadeaubon waarmee je bij ons in de shop jouw eigen unieke sieraad met verhaal kunt ontwerpen!

 

© 2018 by Jaceys.